”Jeg anvender Steffen Nielsen som advokat i min virksomhed, fordi det er vigtigt for mig, at jeg kan få juridisk rådgivning, når jeg har brug for det og ikke skal vente på, at en advokat bliver ledig. Jeg forventer at blive talt til i et sprog jeg forstår, og få klar besked om jeg har en god eller dårlig sag, og dette får jeg fra Steffen. Det giver mig tryghed, at jeg har en advokat, der altid er til at få fat i, og som kan give kompetent rådgivning om de problemstillinger, jeg har i min virksomhed. Jeg har blandt anden anvendt Steffen i sager om krav fra kommunen og retssager omkring forståelsen af aftaler indgået med samhandelspartnere." 

Hans Larsen, direktør, Ringsted Maskinfarik

_

 

Ringsted_logo_process_blue

”Vi har brugt Steffen Nielsens ekspertise i mange forskellige sammenhænge lige fra de små dagligdags-spørgsmål om ansættelsesforhold, betalinger fra kunder mv, der opstår i enhver virksomhed til store sager. Steffen var blandt andet vores juridiske rådgiver i forbindelse med opførelsen af vores nye domicil, hvor Steffen kvalitetssikrede både rådgiverkontrakterne og selve entreprisekontrakten, der var udbudt i totalentreprise. Steffen var også vores rådgiver i forbindelse med stiftelse af vores selskab i Tyskland. Vi bruger Steffen, fordi vi får kompetent og professionel rådgivning om alle typer af sager, og fordi Steffen altid vender hurtigt tilbage, hvis ikke telefonen bliver taget med det samme." 

Søren Ciltik, Direktør, WeCare4U 

_

wecare4u

”Vi har i Field Advice anvendt Steffen Nielsen som advokat i mange forskellige sammenhænge lige fra personsager til lejekontrakter, og sagerne er altid blevet løst til vores fulde tilfredshed. Vi bruger Steffen som den daglige sparringspartner, når problemerne opstår, og vi har brug for et godt råd vedrørende de juridiske problemstillinger, som vi møder i vores dagligdag. Da begge virksomheder ligger i Ringsted aftaler vi ofte møder samme dag, så problemstillingen kan blive opklaret hurtigt og effektivt. Det er en stor fordel for os som virksomhed, at Steffen er fleksibel og er til rådighed, når vi har brug for det".

Mark Remmy, direktør, Field Advice ApS

_

field-advice-logo-outline11-600x144